Kylie Jenner se priseća svih trenutaka iz 2021. godine

Kylie Jenner se stišala nakon što je 10 ljudi ubijeno 5. novembra na festivalu Astroworld njenog momka Travisa Scotta u Hjustonu. Međutim, biznismenka i rijaliti zvezda je prekinula tišinu na Instagramu u petak, tako što je objavila fotografiju na svom nalogu na kojoj je prikazan njen trudnički stomak i u tom postu ona se priseća svih trenutaka iz 2021.godine.

Naime, kao što se da primetiti na fotografiji iznad, Kylie je pozirala okrenuvši se iz profila i u prvi plan je stavila svoj trudnički stomak, koji je zaista porastao!

U opisu fotografije ona se priseća svoje 2021.godine: “Kako se 2022. bliži, razmišljala sam o 2021. i blagoslovima koje je donela, ali i mnogim bolovima u srcu koje nam je nanela. Nikada neću zaboraviti ovu godinu i sve značajne promene koje je donela u moj život“, napisala je ona.

Kylie je takođe na kraju uključila molitvu u svoju objavu, koja je postavljena nešto pre ponoći 31. decembra: “Molim se da ova Nova godina bude ispunjena sa puno ljubavi za sve vas i nadam se da će svi ostati bezbedni i zdravi tokom ovog vremena” – napisala je, dodajući emoji srca na kraju.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram