Otkrivamo: Kako se Tini Stoessel oseća u karantinu?
Pevačica Tini Stoessel je 29.decembra potvrdila da je pozitivna na korona virus i da je u karantinu. Cela situacija dogodila se pre njenog planiranog odlaska u Evropu, gde je kad je uradila test saznala da je pozitivna na virus. Kako se fandom mnogo brinuo za Tini, ona se oglasila već dva puta na Twitteru i otkrila kako se bori sa virusom.

Prvi tvit Martina je objavila baš 29.decembra, poručivši: “Hvala na porukama koje šaljete. Za sve one koji su pitali, želim da vam kažem da je istina da imam kovid. Dobro sam, sa blagim simptomima, ali osećam se bolje. Čuvajte se i hvala što brinete, volim vas”. Nakon toga, pre samo par dana ona je opet pisala na Tviteru o tome kako se oseća: “Da, imala sam neke simptome ali sam zaista dobro sada, već sam pri završetku”.

Kao što je bilo i očekivano, Tini se dosta povukla sa društvenih mreža – par puta se oglasila na Tviteru i objavila je seriju uspomena iz 2021.godine na Instagramu, i to je sve. Ipak, potpuno razumemo da Tini želi skroz da se oporavi i, nadamo se, vrati jača nego ikada!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram