Addison Rae otkrila koliko TikTokeri zarađuju!

Addison Rae konačno iskreno govori o zaradi na društvenim mrežama! Druga najslavnija influenserka na TikToku, 21-godišnja glumica, pevačica i plesačica razgovarala je sa Jutjuberom Davidom Dobrikom na njegovom podkastu, zajedno sa pevačicom Madison Beer i konačno je otkrila koliko influenseri zarađuju!

Addison je otkrila da TikTokeri zarađuju novac na osnovu toga koliko pregleda zapravo imaju njihovi video snimci, a nakon toga pričala je o tome koja je najveća suma koju je neka osoba na TikToku zaradila. Iako Addison nije govorila o sopstvenoj zaradi, rekla je da je najviše što je čula da je neko zaradio od sponzorisanog videa čak 90.000 dolara!

“Ono što mrzim u vezi sa zaradom na TikTok-u je to što se TikTokeri plaćaju po objavi. Mnogi će izračunati i doći do netačnih zaključaka da, recimo, Addison Rae dobija 45.000 dolara po objavi”, objasnio je David, i rekao šta takvi ljudi misle: “Oni su u fazonu ‘O moj Bože, objavila je 30 videa, što znači da je samo ove nedelje zaradila 18 miliona dolara’, a to nije tačno”.

Addison je tada pojasnila da zarađuješ samo kada je video sponzorisan, i da ne možeš zaraditi od svakog videa. Upoređujući to sa Instagramom, Madison je otkrila da zna za ljude kojima je plaćeno više od milion dolara za samo par storija, a David je poručio da na Jutjubu nema neke velike zarade!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram