Voditelj Jimmy Fallon pozitivan na korona virus!
Poznati voditelj Jimmy Fallon je na Instagramu otkrio da je testiran pozitivno na COVID-19 tokom prvog dana praznične pauze od svog šoua. Voditelj je otkrio da ima samo blage simptome zahvaljujući tome što je vakcinisan i dobio je i booster vakcinu. Jimmy je takođe podelio svoju fotografiju iz sobe za izolaciju u kojoj je bio.

Deleći objavu u kojoj se zahvalio lekarima i medicinskim sestrama koje su radile 24 sata usred krize sa omikron sojen, voditelj je napisao: “Hej ljudi, prvog dana naše praznične pauze testiran sam pozitivno na koronu. Vakcinisan sam sa sve 3 doze i imam dovoljno sreće da imam samo blage simptome. Hvala doktorima i medicinskim sestrama koje toliko naporno rade danonoćno da bi svi bili vakcinisani. Hvala NBC-u što je tako ozbiljno shvatio protokole testiranja i što radi odličan posao – i takođe hvala što ste me stavili u sobu za izolaciju kada smo čuli ove vesti”.

Nakon što je Jimmy podelio ovu vest, odmah je dobio odgovore od svojih prijatelja iz industrije koji su mu poželeli da brzo ozdravi, a isto to mu želimo i mi!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot youtube