Glumica Kim Mi-Soo preminula sa samo 29 godina
Smrt mladih ljudi uvek nas potresa mnogo, jer niko ne zaslužuje da ode sa ovog sveta mlad. U poslednje vreme, srećom, nismo prenosili puno tragičnih vesti, ali nas je jutros sačekala i više nego tužna vest – korejska glumica Kim Mi-Soo, poznata po ulozi u Disney + seriji “Snowdrop” je preminula, a imala je samo 29 godina.

“Kim nas je iznenada napustila 5. januara”, započela je njena Landscape agencija i nastavila: “Ožalošćeni i dalje ne prihvataju ovo i mnogo su tužni. Molimo vas da se uzdržite od prijavljivanja lažnih glasina ili spekulacija kako bi porodica mogla da isprati Kim u miru”.

Za sada nije objavljen nijedan uzrok smrti, međutim, verujemo da će se uskoro saznati. Fandom se na društvenim mrežama oprostio od Kim: “Nebo je dobilo još jednog anđela. Počivaj u miru Kim Mi-Soo”, napisao je jedan obožavalac na Tviteru uz njenu sliku, dok je drugi napisao: “Počivaj u miru Kim Mi-Soo, uvek ćeš nam nedostajati, volećemo te i pamtiti”. Mlada glumica definitivno nije zaslužila da ode sa samo 29 godina! Počivaj u miru!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram