To su obrve za nas! Profesionalna CATRICE Limitirana kolekcija BANG BOOM BROW stvara pune obrve sa maksimalnim prianjanjem koje traje od svakodnevnog do noćnog života. Brov Fik Soap Stilist sapun za obrve sada dolazi u šest različitih nijansi – savršeno se slaže sa bilo kojom bojom obrva, uključujući efekat trenutnog podizanja obrva. Za još više vau trenutaka, Duo Brov Lift četkica za obrve i sprej za učvršćivanje lica i obrva obezbeđuju dugotrajne obimne i guste obrve.

BROW FIX SOAP STYLIST SAPUN ZA OBRVE

Pronađite svoju savršenu kombinaciju: set za oblikovanje fine, plave kose ili oblikovanje za pune, tamne obrve – sa šest nijansi, svaka vrsta obrva će sigurno pronaći pravu boju. Efekat podizanja pomaže u stvaranju izražajnih obrva sa dugotrajnim volumenom u sekundi.

NMPC: 519 DIN

DUO BROW LIFT KIST ZA OBRVE

Catrice limitirana kolekcija BANG BOOM BROW za savršene obrve

Dovedite svoje obrve u formu! Duo kist za podizanje obrva daje vašim obrvama savršen oblik koji odgovara obliku vašeg lica. Profesionalni duo kist sa visokokvalitetnim sintetičkim vlaknima nudi dvostruko veću pomoć: četkajte obrve u pokretu nagore pomoću četkice, dovedite ih u idealan položaj, a zatim ih postavite na svoje mesto pomoću ovalne četkice. Pun volumen za jedinstvene trenutke.

NMPC: 359 DIN

FIKSIRAJUĆI SPREJ ZA LICE & OBRVE

Catrice limitirana kolekcija BANG BOOM BROW za savršene obrve

Besprekorna šminka, mat i na mestu: sa sprejom za fiksiranje lica i obrva, jedan sprej je sve što vam je potrebno da vaš izgled ostane trajan. Zahvaljujući zelenom čaju koji sadrži, matirajući sprej iz BANG BOOM BROW  linije je prijatan na koži i održava vaše savršeno oblikovane obrve u obliku tokom celog dana.

NMPC: 639 DIN