Kim Kardashian: Kanye će se pojaviti u novoj sezoni našeg rijalitija

Razvod Kim Kardashian od Kanyea Westa biće pokriven u novoj Hulu seriji / rijalitiju njene porodice, Kardashian, ali većina intimnih detalja i razgovora će biti skriveni od kamera! Biznismenka i rijaliti zvezda je otkrila više detalja o javnom neslaganju sa svojim sada već bivšim suprugom Kanye Westom, a sve to obuhvata i njihovu najnoviju dramu sa reperovim napadima na društvenim mrežama!

U nedavnom intervjuu za Variety, preduzetnica je rekla da bi želela da njihove lične svađe i nesuglasice ostanu privatne: “Biti u očima javnosti i imati nesuglasice u javnosti nikada nije lako, ali verujem da se sve to rešava privatno”. Ono što je posebno iznenadilo javnost jeste da će se Kanye pojaviti u epizodi rijalitija koja se premijerno prikazuje u aprilu! Pre nego što je njegov razvod sa Kim dobio preokret, reper je čak snimio sekvence za rijaliti šou, koji bi premijerno imao 40 epizoda raspoređenih u dve sezone!

Zanimljivo je da je Kim dalje rekla: “Mislim da nikada ne bih kritikovala oca svoje dece u svojoj TV emisiji. To jednostavno nije ono čime se bavim, i jednostavno mislim da se zbog toga nikada ne bih osećala dobro. Uvek poštujem ono što će deca videti. Realnost je da smo mi uvek porodica” – poručuje ona.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram