Netflix i Shondaland je otkrio glumačku ekipu serije „Bridgerton“ (nastalu po istoimenoj knjizi) zasnovane na pričama o poreklu kraljice Šarlot, koju tumači Golda Rosheuval.

Golda Rosheuval, Adjua Andoh i Ruth Gemm ponoviće svoje uloge kao kraljica Šarlot, dama Agatha Danbury i dama Violet Bridgerton, ovim redom. Sa njima na ovom projektu učestvuju India Amarteifio koja tumači lika mlade kraljicae Šarlot, Michelle Fairley u ulozi princeze Avguste , Corey Mylchrees oživeće mladog kralja Džordža. Sa druge strane imamo Arsemu Thomas kao mladu Agatu Danbury, Sam Clemmett je mladi Brimsley, Richard Cunningham u ulozi lorda Buta, Tunji Kasim oživeće Adolfusa, Rob Maloney kraljevskog doktora, Cyril Nri kao lord Ranburč i Hugh Sachs tumači starijeg Brimsleyja. Prema rečima striming platforme Netflx, serija će se fokusirati na „uspon kraljice Šarlot do istaknutosti i moći“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Ovaj Bridgerton spin off priča priču o tome kako je brak mlade kraljice s kraljem Džordžom izazvao i veliku ljubavnu priču i društveni pomak, stvarajući svet zvani Ton koji su nasledili likovi u Bridgertonu“ dodaje izvor u svom opisu.

Pratite na kako biste imali informacije o ovoj uzbudljivoj priči , trileru i datumu početka emitovanja na strimig platformi Netflix.

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Liam Daniel/Netflix