Stižu nove informacije o Tini i Rodrigu: Zajedno su još od prošle godine!
Poslednjih dana se u medijima piše o Tini Stoessel zbog njene nove numere “La Triple T”, međutim, poslednjih meseci sve se vrti oko nje i njene romanse sa Rodrigom de Paulom, fudbalerom iz Argentine. Otkako su isplivale njihove prve zajedničke fotografije, mediji ne prestaju da pišu o njima, a sada stižu nove informacije o ovoj vezi. Ipak, pre svega moramo da se ogradimo i da napomenemo da ovo nisu 100% proverene informacije, tako da imajte to u vidu!

Naime, jedan od argentinskih novinara je rekao da ima izvor blizak paru koji je potvrdio da su se upoznali i počeli da se zabavljaju dok je fudbaler još uvek bio sa Camilom, njegovom sada već bivšom partnerkom, i sve to dok je ona bila trudna!

Pored toga, istakao je da su mu dali precizne podatke i naveo: “Dok se Camila selila iz Italije u Španiju bila je trudna i to baš u tom trenutku ili tih dana kada su De Paul i Tini počeli da se sastaju i vrlo moguće da su već imali nešto među njima”. Na kraju, novinar je istakao: “Bilo je ljudi koji su rekli Camili da je Rodrigo sa Tini, ali u tom trenutku nije htela da veruje u te prče i ona se veoma naljutila”.

Verujemo da ste i vi primetili da nova saznanja o ovoj temi samo pljušte. Dok neki govore da su ovo neistine, mnogi osuđuju Rodriga jer je “svaki fudbaler takav”, a mnogi osuđuju Tini jer “je stupila u vezu sa čovekom koji je imao trudnu devojku u to vreme”. Međutim, kao što smo vam već i rekli, ništa od ovoga ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, a jedine informacije koje bi bile 100% tačne jesu one koje bi potvrdili Tini i Rodrigo lično!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram