Harry Styles odgovorio na poziv na maturu jednog fana!
Vreme matura je već uveliko počelo, a sada se čak i privodi kraju. Pored svečanih kombinacija, frizura, noktiju i šminke, verujemo da je svima bitan partner ili partnerka sa kojim idu na maturu, i obično su to ljudi iz razreda, međutim, kako bi se osećali da vaš idol pođe sa vama na maturu? Upravo to doživela je jedna obožavateljka pevača Harry Styles-a, Anna Carty, koja je uspela da dođe do Harryja i zamoli ga da ide na maturu sa njom, a pevač je odgovorio na njenu molbu!

Naime, Anna je prethodno kontaktirala svoju lokalnu radio stanicu u Škotskoj za pomoć oko njenog poziva i njen zahtev je zatim prenet nikome drugom, dok nije došao do samog pevača! Nakon što je saznao da je Anni potreban partner za maturu, Harry je odgovorio i snimio poruku za nju!

“Anna, kako ide? Ovde Harry Styles”, počeo je na snimku koji je pušten Anni u etar 2. juna i nastavio: “Vidi, Katy J mi je prenela tvoju pozivnicu za matursko veče i siguran sam da će to biti dobra škotska zabava. Voleo bih da budem tamo, pa mi samo pošalji detalje pa ću videti šta mogu da uradim. Vidimo se uskoro!” – poručio je pevač.

Nepotrebno je reći da je Anna bila u šoku zbog lepih vesti – “O moj bože“, rekla je nakon što je Katy pustila Harry-jev snimak. Prema Anninim rečima, ona već ima crno-belu haljinu izabranu za maturu. Sada, izgleda da i ona ima partnera!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram