Cande Molfese: Razočarala sam se u Ruggera

Cande Molfese i Ruggero Pasquarelli su bili jedan od najdražih parova fanova serije “Violetta”, jer su oni bili zajedno još od tih dana. Ceo karantin proveli su zajedno, i činilo se da se nikada neće rastati – njihova ljubav je samo cvetala, međutim, izgleda da je došao kraj dugogodišnjoj vezi još krajem 2020.godine, a Cande i dalje priča o ovoj vezi u svežijim intervjuima. U njenom skorašnjem gostovanju, glumica je poručila da se razočarala u svog bivšeg partnera.

Kao i uvek, Cande je bila oštra, direktna i iskrena, te je pre svega poručila da joj je Tini Stoessel pomogla u tome da vidi šta joj Ruggero radi – kako glumica kaže, Tini joj je poručila da treba da otvori oči i vidi šta Ruggero radi, a posle toga joj je sve bilo jasno.

U tom kontekstu, Cande je bez dlake na jeziku govorila o Ruggeru i nije okrenula leđa glasinama o neverstvu, navodeći da je odluku o raskidu donela kada je imala sve informacije o onome što je Ruggero radio: “Razočarala sam se u mog poslednjeg partnera, naterao me je da poverujem u mnoge stvari, ali sve se preokrenulo. Na kraju sam saznala sve i videla sam da on nije osoba kakvom sam ga smatrala”.

Mediji takođe govore da je Ruggero prevario Cande i da je to bio glavni povod raskida – šta je tačno još uvek se ne zna, ali očigledno je da Cande ne želi da krije ništa!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram