Evo zašto Jesy Nelson mora da odloži izlazak albuma
Little Mix je ženska grupa koju smo svi znali kao snažnu četvorku, i činilo nam se da se nikada neće raspasti. Ipak, Jesy Nelson je napustila grupu i krenula u solo vode, sa izgovorom da je imala mentalnih problema dok je bila u grupi. Izgleda da je Jesy sada spremna da potpuno ode u solo vode i objavi album, međutim, sada znamo pravi razlog zašto još uvek nije objavila album iako je spremna na to – zato što nije impresionirala šefove izdavačke kuće!

Naime, Jesy je potpuno spremna za solo album, ali verzije njenih novih pesama nisu impresionirale šefove izdavačke kuće, kažu izvori. Da podsetimo, bivša zvezda Little Mix-a objavila je u oktobru svoj dugo očekivani debi singl Boyz, a iako želi da ide korak dalje, to će ići sporije nego što očekuje.

Kako se navodi u izveštaju, Jesy je morala da se vrati na sami početak stvaranja albuma, jer je to bilo praktično naređenje od strane rukovodilaca njene izdacačke kuće nakon što su čuli njene nedovršene pesme. Izvor je poručio sledeće: “Jesy zaista naporno radi. Nakon što je prošle godine objavila Boyz, dozvolila je izdavačkoj kući da čuje prve verzije pesama koje je smislila. Šefovi su bili sigurni da postoji potencijal, ali su želeli da se ona vrati na početak. Smatrali su da će numere imati koristi od toga i biti bolje – tako da je to ono što je uradila”.

Za kraj, poručili su: “Ona je talentovana devojka i svi su uzbuđeni da čuju više kada bude spremna. Postoje velike nade za njen debi album kada konačno bude završen”.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram