Otkrivamo: U kakvim su odnosima Shawn Mendes i Camila Cabello?
Najlepše je kada vezu započnete iz dobrog prijateljstva – tako je zapravo i započela veza pevača Shawn Mendesa i pevačice Camile Cabello. Pre nego što su shvatili da među njima ima hemije i da se dopadaju jedno drugome, oni su bili veoma dobri prijatelji. Ipak, zvaničan kraj njihove veze došao je 17.novembra, kada su objavili zajedničku izjavu navodeći da će nastaviti da budu najbolji prijatelji. Sada otkrivamo u kakvim su zapravo odnosima pevač i pevačica!

Naime, izvor blizak Shawn-u je za HollywoodLife rekao da još uvek postoje osećanja između pevača: “Camila i Shawn ostali su u dobrim odnosima, i i dalje ima ljubavi jedno prema drugom. Razgovarali su i sastajali se u nekoliko različitih prilika. Oboje su veoma otvoreni u pogledu toga da i dalje imaju puno ljubavi jedno prema drugom”, objasnio je insajder.

Izvor je dodao: “Camila i Shawn će uvek imati posebno mesto u srcima jedno drugog i ostaće prijatelji. Bilo im je iskreno drago što su se videli na Met Gala događaju. Kada su se sreli u Majamiju, imali su mnogo tema za razgovor. Zaključak do kojeg su došli je da se i dalje vole. Oni jednostavno ne znaju šta da rade sa tim sada” – kaže izvor.

O tome u kakvim su odnosima, insajder je još dodao da je Camila je prva devojka u koju je Shawn ikada bio zaljubljen i da je rekao svojoj porodici i prijateljima da ne misli da će naći drugu devojku poput nje!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram