Olivia Rodrigo nastupala je u Toronto’s Massey Hallu u sklopu njene SOUR svetske turneje. Na koncert je Olivia pozvala jednog veoma specijalnog gosta, za koga su kanadski fanovi bili više nego zainteresovani. Dok je publika divljala od uzbuđenja, 19-godišnja pevačica započela je svoju najavu.

“Ona je iz Kanade. Prešla je mnogobrojne barijere, stvorila mnoštvo prilika otvorivši vrata devojkama kao što sam ja. Ja sam jako, jako srećna i uzbuđena jer je ona ovde večeras, da bi nastupila sa mnom. Molim vas pozdravite Avril Lavgine.“

Pop –rok princeza Avril Lavgine je kročila na scenu u crnoj kožnoj jakni i crvenoj kariranoj suknji, u sklopu sa mladom pevačicom.

„Okej, ovo je pesma Comlicated“ – Olivia je najavila pesmu sa Avrilinog debi albuma koji je izašao 2002. godine, pod nazivom „Let Go“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Avril Lavigne (@avrillavigne)

Pop-rok diva Avril Lavigne je tom prilikom podelila na svom instagram profilu „ Uskočila sam da pevam „Complicated“ sa @oliviarodrigo u Torontu večeras. Bilo je preslatko nastupati sa tobom na tvojoj SOUR turneji devojko. Nastavi da rasturaš. Šaljem mnogo ljubavi!“

Možete pogledati zajednički nastup ove dve fenomenalne pevačice , a ako osećate preteranu nostalgiju , vratite se u 2002. gpdinu, pesmom „Complicated“.

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Instagram