Ne propustite priliku da gledate Natalie Portman u ulozi Thora u ostvarenju „Thor: Love and Thunder“ koje u naše bioskope stiže 7. jula!

Produkcijska kuća Marvel Studios objavila je najavu za novi film pod nazivom „Thor: Love and Thunder“, nastavka filma iz 2017 . godine „Thor: Ragnarok“. Zauzimajući mesto nakon događaja prikazanim u „Advengers:End game“ nadolazeći film prati Tora (Chris Hemsworth) i njegovo putovanje u pronalazak pravog sebe.

„Moram da shvatim ko sam ja zapravo. Želim da izaberem svoj sopstveni put,  da živim u momentu. Moji dani super-heroja su završeni“ – govori on u najavi filma. Kako god, njegovi planovi su na pauzi, kada novi zlikovac pristigne, Gorr the God Butcher (Christian Bale), čiji je jedini cilj da zbriše sve bogove sa ivice postojanja. U trejleru, pri kraju pojavljuje se Torov čekić, ali njime rukuje žena u crvenom ogrtaču sa kacigom, za koju se ispostavlja da je Svemogući Tor. Dama koja preuzima ulogu Tora svima nam je dobro poznata od ranije ,, i to je niko drugi do njegova bivša devojka Jane Foster koju glumi zanosna Natalie Portman. Dodatan kadar, koji će se pridružiti Hemsworthu i Portmanovoj u novom filmu, čini glumačka postava iz Čuvara Galaksije (Guardians of the Galaxy) – Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillian, Bradley Cooper i Vin Diesel, zajedno sa još mnogim poznatim licima.

„Thor: Love and Thunder“ svoju premijeru u našim biokopima imaće 7. jula. Verujemo da su verni Marvelovi fanovi više nego uzbuđeni ovim vestima. Dok očekujemo još jedan fenomenalan nastavak ovog serijala, ostanite uključeni za više informacija o istom!

Tekst: Tijana Antonić

Foto: Jasin Boland. ©Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.