Kad si tinejdžer, život ti se čini zamršenim. No zapravo je super biti u tim godinama jer mnogo stvari još ne moraš da znaš i ne moraš da imaš stav o svemu. Na primer…

Stalno si online?

Iako nije najpametnija ni najzdravija stvar na svetu, za tvoje godine je prilično normalno da visiš na chatu, fejsu, youtubeu… Pokušaj da to ne bude baš po ceo dan, ali ne moraš da se brineš zbog toga.

Nemaš svoj stil?

Danas si darkerka, sutra šminkerka? Pa šta onda, ovo je pravo vreme za eksperimentisanje i menjanje različitih stilova, kako u muzici tako i u modi. Zato, samo napred.

Zaluđena si nekom zvezdom?

Za teen godine sasvim je OK biti zaluđeni fan. Zato, ako ti krenu suze kad gledaš spot One Directiona, nemaš razloga za zabrinutost. Tako se oseća još mnogo devojaka tvojih godina širom sveta.

Nemaš najboju drugaricu?

Svakih nekoliko nedelja družiš se s drugom prijateljicom? I to je sasvim normalno. Budući da ti se interesovanja menjaju tako često, sasvim je logično da menjaš i prijateljice.

Ne znaš šta želiš da budeš u životu?

Imaš premalo godina i iskustva da bi sada već znala kako želiš da provedeš ostatak života. Većina ljudi završi školovanje pa tek onda shvati da želi nešto sasvim drugo. Ali ništa zato, sve je to normalno. Uvek možeš da promeniš školu, faks, posao…