Justin Bieber je najavio da uzima pauzu i privremeno prekida svoju započetu svetsku turneju ‘Justice World Tour’ zbog zdravstvenih problema.

Muzičar je na Instagramu napisao da je šest nastupa uživo, koje je odradio nakon što mu je ranije ove godine dijagnosticiran Ramsay Huntov sindrom „uzelo danak“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

„Prošli sam vikend nastupio na muzičkom festivalu Rock In Rio i dao sam maksimum ljudima u Brazilu“, napisao je Biebs, dodavši da ga je „iscrpljenost dotukla“.

Nakon što se posavetovao sa svojim lekarima, članovima porodice i članovima tima, pevač je obožavaoce obavestio kako mu je zdravlje prioritet u odnosu na turneju.

“Sada ću napraviti pauzu od turneja. Biću dobro, ali treba mi vremena da se odmorim i ozdravim“, napisao je on.

Zahvalio je obožavateljima na podršci i molitvama koje su mu uputili te im je poručio: „Sve vas jako volim!“

Bieberova turneja već je odložena ranije ove godine jer su pevač i članovi njegova tima bili pozitivni na covid-19, zbog čega je svetska turneja konačno započela u martu.

Do marta 2023. ima 70 zakazanih koncerata u Južnoj Americi, Aziji, Australiji, Novom Zelandu i Evropi, a mi ćemo pratiti situaciju i javiti sve novosti.

Pevač nije objavio kad bi mogao da se vrati na scenu, a ni njegovi publicisti novinarima još nisu odgovorili na zahteve da objave pojedinosti o njegovom stanju.

U junu je kanadski pevač otkrio da mu je dijagnostikovan Ramsay Huntov sindrom koji karakteriše paraliza jedne strane lica.

Zbog oporavka je bio primoran da otkaže nastupe do daljnjega. Tada je objavio video snimku na Instagramu na kojoj se videlo da mu je jedna strana lica paralizovana, ali fanovima je poručio da mu samo treba vremena za oporavak.

Bieber je s 13 godina postao pop zvezda s nizom pesmama od kojih su mu neke donele globalnu slavu, a neki od nas su imali sreće da ga 9. novembra 2016. slušamo i gledamo na spektakularnom koncertu u sklopu Propuse turneje u Zagrebu.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images