Kako izgleda veza Ariane Grande i Daltona Gomez nakon 2 godine braka?

Ariana Grande je jedna od najslavnijih zvezda sveta, te je samim tim uvek pod reflektorima i medije i fanove interesuje njen privatan život. Kako više nije aktivna na muzičkom polju, gotovo jedine informacije koje mediji mogu dobiti o Ari jesu one o njenom privatnom životu, a posebno drage novosti, naročito fandomu, jesu one o njenom braku. Ariana se udala za Daltona Gomez, investitora u nekretnine, u maju 2021.godine. Venčali su se nakon početka veze 2020.godine, a ceremonija je bila dosta intimna. Ari tek ponekad podeli po koji trenutak njihove ljubavi, a sada konačno imamo malo više informacija o slatkom paru i njihovoj vezi!

Naime, izvor otkriva da par cveta čak i nakon skoro dve godine braka: “Ariana i Dalton se odlično snalaze kao bračni par. Dalton zaista voli Arianu i daje sve od sebe da je usreći i pokaže joj koliko mu je važna”. Iako par drži svoju vezu van reflektora, Gomez je zaista tu da podrži svoju ženu tokom njene karijere: “Veoma je podržava i stalno je bodri. On čini male stvari da bi bio tu za nju i pokazao joj koliko mu je važna, što ona zaista ceni”.

Fandomu zaista znači da njihova mezimica uživa i da ima nekoga ko je istinski voli, a očigledno je da je Dalton prava osoba za nju!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram