Ariana Grande godinama nakon napada u Mančesteru donira poklone deci!
Ariana Grande je proživela razne lepe, a i ružne događaje u životu – jedan vrlo tragičan događaj se desio baš na njenom koncertu u Mančesteru, kada je 22 nedužnih ljudi izgubio živote zbog napada. Ari ima dugogodišnju vezu sa dobrotvornom organizacijom Royal Manchester Children’s Hospital Charity, kojima je i ove godine ulepšala Božić i Novu godinu i poslala brojne paketiće dečici!

Naime, bolnička dobrotvorna organizacija je krajem decembra na društvenim mrežama podelila slike desetina šarenih poklona ispod božićne jelke i zahvalila pop pevačici na lepom gestu: “Hvala Ariana! Bili smo tako uzbuđeni što smo dobili božićne poklone za mlade pacijente širom naših bolnica od Ariane Grande“, objavili su na svojim društvenim mrežama.

Donirani pokloni podeljeni su bebama, deci i tinejdžerima na pedijatrijskim odeljenjima Dječije bolnice Royal Manchester, Trafford Hospitals, Wythenshawe Hospital i North Manchester General Hospital. „Tako je divno što je Ariana još jednom bila tako pažljiva i dala ovu posebnu donaciju našoj porodici bolnica“, rekla je Tanya Hamid, privremena direktorica Manchester Foundation Trust Charity, u objavi na Instagramu.

Da podsetimo, prošle godine Ariana je poklonila 1.000 poklona deci u Mančesteru koja su bila pacijenti za vrijeme Božića, a 2020. dala je Amazon vaučer od 100 funti (120,82 dolara) svakom mladom pacijentu u dečijoj bolnici Royal Manchester i u Manchester Royal Infirmary.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RMCH Charity (@rmchcharity)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram