Otkriven razlog raskida Kylie Jenner i Travisa Scotta: Travis nije fokusiran na decu!
Nije nikakva novost da su Kylie Jenner i Travis Scott konstantno u on-off vezi, ali oni prosto tako funkcionišu – sada su ponovo raskinuli, uprkos dvoje male dece koju imaju. Iako su već svi navikli da se često razilaze, njihovi raskidi uvek budu, na neki način, iznenađenje za sve – nakon drugog deteta učinilo se da će se možda sada njih dvoje konačno skrasiti, ali to nije slučaj! Skoro smo vam pisali da su rijaliti zvezda i reper ponovo raskinuli, a sada je otkriven i razlog za to!

Naime, izvor navodi da su Kylie i Travis na potpuno drugačijim razinama, te da se njihovi stilovi života prosto ne uklapaju: “Kylie je veoma fokusirana na svoju decu i svoj posao. Ona nije veliki fan žurki i party-ja, dok je Travis sušta suprotnost. On voli žurke, izlaske, totalno su različiti i imaju veoma drugačije fokuse, uvek su ih i imali.”

Insajder još navodi da njihova veza nikada nije bila laka za održati, te da Kylie nikako ne voli glasine koje se plasiraju o njima. “Postoji razlog zašto se nikada nisu venčo“, dodaje insajder. „Uvek je bilo nekih prepreka, oni nikada nisu živeli zajedno, uvek su imali odvojene domove.“ Dakle, reklo bi se da je razlog raskida upravo to što je mama Kylie fokusirana na decu, a tata Travis i ne toliko!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram