Oskar 2023 i glamurozna izdanja - evo koje zvezde su nama se baš dopale

Dodela Oscara, najprestižnije filmske nagrade u svetu sedme umetnosti, održana je sinoć u Los Angelesu. Crveni tepih je ove godine zamenjen onim u boji šampanjca, i nekako nam se čini da su zbog toga glamurozne haljine i kreacije bile je veoma upečatljiv.

Kreacije luksuznih modnih kuća sa skupocenim detaljima dominirale su na svakom uglu, a u nastavku pogledajte koje dame su zaista oduzele dah kada su se pojavile ispred foto-reportera.

Pevačica Lady Gaga koja je ipak izvela pesmu „Hold My Hand“ iz filma Top Gan: Maverik, nosila je crnu Versaće haljinu, sa providnim neobičnim steznikom i efektnu Tiffany & Co. ogrlicu.

Embed from Getty Images

Michelle Yeoh, zvezda naučnofantastične akcije Sve u isto vreme (Everything Everywhere All at Once), koja je osvojila Oskara za najbolju glumicu, nosila je Diorovu haljinu sa belim resama optočenu dijamantima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Rihanna je takođe pevala na ceremoniji, a pojavila se u haljini sa kožnim trakama.

Embed from Getty Images

Manekenka i glumica Cara Delevingne se pojavila u crvenoj haljini sa potpisom Elie Saab, a sve to upotpunila nakitom BVLGARI.

Embed from Getty Images

Glumica moćnog glasa Sofia Carson ponela je belu haljinu sa potpisom Giambattista Valli, a predivna Chopard ogrlica.

Embed from Getty Images

Eva Longoria se pojavila u kreaciji sa potpismo modne kuće Zuhair Murad.

Embed from Getty Images

Glumica Allison Williams pojavila se u Giambattista Valli Haute Couture N24 prozirnoj haljini ukrašenoj cvetićima od dragog kamenje.


Preslatki Austin Butler je igao na sigurno, odelo i belo košulja.

Embed from Getty Images

Kako se vama dopada naš izbor? Imate li vi svoje favorite?