Tražiš telefon koji je dovoljno kul da ispuni sva tvoja očekivanja? Dobre fotografije su MUST, a na listi je još nekoliko super funkcija koje idealan telefon mora da ima. Dve nove zvezde Samsung pametnih telefona – Galaxy A34 5G i Galaxy A54 5G oduševiće te brojnim mogućnostima koje ćeš koristiti u svakodnevnim aktivnostima bilo da si u školi, na treningu ili u provodu sa ekipom. Trendy dizajn će se sigurno uklopiti u tvoj lični stil i prosto je neodoljiv, od urbanog do suptilnog i elegantnog.

Istraži mnoštvo različitih funkcija Galaxy A serije koja nudi vrhunsku mobilnu tehnologiju. Svetliji ekran, naprednija kamera, duže trajanje baterije – samo su neke od top karakteristika koje ćeš obožavati.

Od A do Š – saznaj sve o novoj Samsung Galaxy A seriji telefona

Napravi fotku da izgleda baš savršeno!

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G su dva najnovija pametna telefona iz Samsung Galaxy A serije. Super AMOLED ekrani od 6,4 inča na modelu Galaxy A54 5G i 6,6 inča na modelu Galaxy A34 5G omogući će vam da budete kreativani i da pravite savršene dnevne i noćne fotografije koje kasnije možete srediti unapređenim kreativnim alatima za uređivanje. Zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP Galaxy A54 5G modela napravite savršen selfi ili se povežite preko superkvalitetnih video poziva.

Novi modeli su odličan izbor ako tražite telefon koji će praviti superkul fotke i najbolje Reels video snimke za društvene mreže – impresivne jasnoće, bez zamagljenja, uz unapređenu optičku stabilizaciju slike (OIS) i video digitalnu stabilizaciju slike (VDIS). Koliko puta vam se desilo da snimate nešto što je veoma važno, a kada kasnije pogledate snimak primetite da su vam ruke drhtale i da snimak nije stabilan? Sa ovim telefonima to ne treba da vas brine jer čak i ako vam ruke nisu stabilne ili je snimak napravljen u pokretu, sadržaj će i dalje biti jasan.

Fotogarfije visokog kvaliteta moguće su i u uslovima jakog osvetljenja zahvaljujući vodećim Samsung Galaxy Nightography i VI funkcijama. Koristi svoj mobilni telefon za sve avanture, čak i kada je mračno i u uslovima slabog osvetljenja. Uz Photo Remaster funkciju svoje snimke možeš dodatno usavršiti, smanjiti zamućenje i šum uz povećanje rezolucije svojih fotografija pomoću intiutivnog alata koji pokreće AI. Obožavaćeš i bateriju koja vas neće izdati kad je bitno jer može da traje i duže od dva dana.

Poveži se sa drugim uređajima, ali bezbedno

Poboljšana mobilna iskustva oslanjaju se na napredne sigurnosne funkcije. Samsung Knox omogućava da se podaci čuvaju pod ključem uz mobilnu bezbednost visokog nivoa. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G korisnicima daju pristup tabli za bezbednost i privatnost, preko koje lako može da se vidi kako aplikacije prate podatke i koja omogućava jednostavne načine da se zaustavi neželjeno prikupljanje podataka. Kada korisnici žele da podele važne fajlove koji sadrže osetljive ili lične informacije na najvišem nivou privatnosti i kontrole, tu je funkcija Private Share. Ona omogućava deljenje fajlova samo sa naznačenim primaocima u ograničenom vremenu i bez mogućnosti pravljenja skrinšotova.

Od A do Š – saznaj sve o novoj Samsung Galaxy A seriji telefona

Super vest za sve ljubitelje muzike

Još jedna odlična vest je da ako kupiš Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G u periodu do 9.4. ili do isteka zaliha, možeš dobiti na poklon slušalice Samsung Buds Live. Više o akciji možeš saznati na sledećem linku https://www.samsung.com/rs/offer/galaxy-a-series-2023/ .