Američka pevačica Taylor Swift trenutno je na američkoj turneji, a pre par dana rasplakala se tokom svog koncerta u Arizoni, i to dok je izvodila pesmu posvećenu svojoj preminuloj baki Marjorie Finlay.

Tokom izvođenja pesme Marjorie, koju je objavila 2020. godine i nazvala upravo po baki, Taylor su obuzele emocije i pustila je suzu, a to su zabeležili neki obožavatelji.

„Predivna posveta Taylorinoj baki Marjorie“, napisala je jedna korisnica TikToka i objavila video.

@mlpowers007 #theerastourtaylorswift #taylorswift #taylornation #swiftcity #taylorsversion #taylorswifttour #marjorie #imnotcryingyouare @taylorswift @taylornation #theerastour ♬ original sound – Michelle💜

Taylor je, kako je sama jednom prilikom rekla, bila veoma povezana s bakom, koja je također bila muzičarka. Baka joj je preminula još 2003. godine, ali Taylor Swift je nikada nije zaboravila. Finlay je bila operska pevačica i u pesmi Marjorie Taylor je nadodala i njen glas među back vokale.

„Majka je pronašla gomilu ploča moje bake kako peva operu, ja sam to poslala Aaronu Dessneru i on ih je ubacio u pesmu“, rekla je Swift jednom prilikom.