Pop zvezda Carly Rae Jepsen objavila je album pod nazivom „The Loveliest Time” koji predstavlja nastavak prethodno objavljenog „The Loneliest Time”. Novo izdanje sadrži 12 numera među kojima je i popularni singl „Shy Boy”.

Muzičarka je prethodnu godinu provela na turneji i u studiju, prepravljajući kolekciju pesama napisanih za vreme teškog perioda izolacije. Rezultat saradnje sa uspešnim muzičkim producentima, među kojima su  Johan Hill, Patrik Berger i Kyle Shearer, donosi njeno najintrospektivnije izdanje do sada.

Nakon albuma „Dedicated” iz 2019. godine, kao i njegove B strane pod nazivom „Dedicated Side B”, Carly je dokazala publici neverovatnu sposobnost da sasvim uroni u svoj kreativni proces na B izdanjima, na kojima ima veću priliku da eksperimentiše zvukom u različitim pravcima. Izdanjem „The Loveliest Time” čini to još slobodnije nego ikada ranije, šireći svoj višeslojni zvučni pejzaž koji je izgradila još 2015. godine albumom „Emotion”.

Izdanje „The Loveliest Time“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/CarlyRaeJepsenTheLoveliestTime

Foto: Meredith Jenks