Olivia Rodrigo otkriva: Želim da se vratim glumi

Kada pomenemo pesmu “Drivers license” sigurni smo da vam prvo na pamet padne Olivia Rodrigo, koja je upravo zbog ove numere stekla slavu o kojoj mašta svaka mlada pevačica. Iako je i pre ovog singla bila pod svetlima reflektora, “Drivers license” je muzičarki donela popularnost praktično preko noći, a ona samo raste iz dana u dan. Uprkos tome što joj je muzika prioritet, Olivia otkriva da planira da se vrati glumi ukoliko joj se ukaže prilika.

Nekada se zaista čini da je Olivia u potpunosti zapostavila glumu zbog muzike, međutim, u skorašnjem intervjuu pevačica je izrazila želju da glumi u nekom filmu: “Volim filmove, volim da pričam priče. Stvarno želim da uradim neki film na temu odrastanja i sazrevanja, možda pre nego što i ja sama postanem punoletna” – rekla je ona na Academy’s Governors dodeli nagrada.

“Ja jednostavno volim da pričam priče, bilo da je to kroz pesmu ili film, to me zaista uzbuđuje. Što se muzike tiče volela bih da snimim duet sa Noah Kahanom, mislim da je sjajan i veoma inspirativan” – otkriva Olivia. Obzirom na to da je veoma mlada, mi smo sigurni da umetnicu čeka još mnogo projekata na svim poljima!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram