Na radost publike širom sveta – starijih, koji su odrastali na pričama o najčuvenijem ljubimcu  i mladih savremenih generacija koje prepoznaju ljubav, prijateljstvo i požrtvovanje, film „LESI – NOVE AVANTURE“ (LASSIE – A NEW ADVENTURE) stiže na velika platna!

U našim bioskopima od četvrtka, 25. januara, čitave porodice moći će da se zabave, uz nove dogodovštine psa Lesi, Floa, kao i njihovih novih prijatelja. Zbog naših mališana, neki od najtalentovanijih glumaca, koji već godinama učestvuju u sinhronizaciji filmova, oživeli su omiljene junake na našem jeziku, tako da će sada cele porodice uživati u čarima ovog filma.

Pored nove i uzbudljive avanture, prelepih tirolskih pejzaža i naravno, naše pametne Lesi, publika će imati priliku da otvori svoja srca predivnoj poruci koju ovaj igrani film za decu pruža, a to su hrabrost, snaga i važnost prijateljstva i ljubavi.

O FILMU: Letnji je raspust! Ali ove godine, Flo ne želi da se odvaja od svoje voljene Lesi. Umesto da provede raspust na Gran Kanariji sa svojim roditeljima, Flo i Lesi odlaze sa Gerhardom, porodičnim prijateljem, na farmu Floove tetke Kozime u Južni Tirol. Tetka Kozima tamo živi sa svojim džek rasel terijerom Pipom i njenom novom usvojenom decom Kleo i Henrijem.

Kada Flo, Kleo i Henri čuju za nestanak pasa u selu, uznemireni su i zaista zabrinuti da ne izgube iz vida Lesi i Pipu. Ubrzo potom, dolazi do provale kod tetke Kozime i Pipa je ukradena! Zajedno sa Lesi, tri prijatelja kreću da uhvate lopove i spasu Pipu…

Od 25. januara igrani film „LESI – NOVE AVANTURE“ prikazivaće se na redovnom repertoaru bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Beograd, CineStar Ada Mall Beograd, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Big Rakovica, mts Dvorana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cine Grand (Niš), Vilin Grad (Niš), Eurosinema (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Sutjeska (Čačak), Kulturni centar (Jagodina), LM (Šabac), Dom kulture (Pirot), Centar za kulturu (Valjevo), Centar za kulturu (Lazarevac), Centar za kulturu (Novi Pazar), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Kulturni centar (Vrbas), Kulturno-obrazovni centar (Boljevac), Kulturni centar „Mladost“ (Futog), Centar za kulturu (Kovin), Kulturni centar (Zrenjanin), Kulturni centar (Vlasotince), Kulturni centar „Laza Kostić“ (Sombor), Kulturni centar „Drainac“ (Blace), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cinema 213 (Nikšić) i Centar za kulturu (Bar).

Foto: ©2022 LCH2 Film UG/Bernd Spauke