Taylor Swift neće učestvovati na Super Bowlu, evo i zašto!
Super Bowl je jedan od najvažnijih događaja u muzičkoj i sportskoj industriji. Nastupiti na ovakvom događaju smatra se krunom karijere mnogih umetnika i zaista samo najbolji među najboljima dobijaju priliku da prirede performans praktično za ceo svet koji prati utakmicu. Već neko vreme nagađalo se da će trenutno najslavnija mlada pevačica Taylor Swift nastupiti na Super Bowl-u ove godine, međutim nove informacije tvrde da ona ipak neće učestvovati a evo i zašto!

Kako navodi izvor, Taylor se ne žuri da napravi šou na poluvremenu zato što je već okupirana svojom turnejom, Eras Tour: “Taylor je zauzeta svojom trenutnom turnejom, nema vremena da pripremi nastup za Super Bowl. Jednog dana će to uraditi, ali uopšte ne žuri da to uradi u Vegasu ili u narednih nekoliko godina”. Izvor još navodi da Taylor zna da je na vrhuncu svoje karijere i da je svaki potez sa ove tačke jednako važan: “Raditi na svojoj trenutnoj turneji, snimati svoju staru muziku i raditi na novoj muzici istovremeno oduzima joj mnogo vremena”.

Ipak, iako ne sad, Super Bowl nastup je definitivno moguć u pevačicinoj budućnosti: “Super Bowl će biti lepa stvar jednog dana, ali za nju trenutno nije prioritet. Ona zna da ima svo vreme na svetu i stalno podseća svoj tim da je Madonna imala 53 godine kada je konačno sama napravila taj šou. Taylor je svesna kako želi da se njena karijera razvija, radi ono što želi i neće se upuštati u nešto što ne želi da uradi samo da bi to uradila, a to uključuje Super Bowl” – zaključuje izvor.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram