Lisa (BLACKPINK) dobila ulogu u 3.sezoni “White Lotus”!
K-pop je poslednjih godina veoma popularan, na čelu sa grupama BTS i BLACKPINK. Članica ženske grupe BLACKPINK, Lisa, postala je jedna od uticajnijih zvezda današnjice, i uzor mnogima po trudu, radu, stilu, stavu… Mlada pevačica je odlučila da muzika nije jedina grana umetnosti u kojoj želi da se oproba, pa će sada imati priliku da isproba i glumu jer je dobila ulogu u 3.sezoni mega popularne serije “White Lotus”!

Naime, pre par dana Variety je saopštio da se Lisa pridružuje 3.sezoni “White Lotus”-a čija se premijera očekuje tokom 2025.godine, što Lisu čini drugom članicom BLACKPINK-a koja radi na holivudskom projektu. Detalji o njenoj ulozi još uvek nisu poznati, ali znamo da se pridružuje glumačkoj ekipi koju čine imena poput Aimee Lou Wood, Jason Isaacs, Patrick Schwarzenegger, Leslie Bibb…

Svake sezone ova serija prenosi gledaocima atmosferu sa različitih krajeva sveta, prateći živote različitih gostiju u hotelima koji su deo “White Lotus” franšize. Još 2022.godine saznali smo da će 3.sezona serije biti smeštena u Aziji, i to na Tajlandu, odakle Lisa i dolazi, te je sada zaista jasno zašto je baš ona izabrana da bude deo ove ekipe!

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram