Becky Hill spotom „Outside Of Love“ donosi lepote Slovenije

Miljenica radijskih stanica poznata kao kraljica britanske elektronske muzičke scene, Becky Hill predstavlja dramatičan singl „Outside Of Love“ koji donosi priču o gašenju jedne ljubavi! Burna energija EDM zvuka ove numere uklopljena je sa emotivnim vokalom i lirikom koja ilustruje osećanja nabujale tuge i nezadovoljstva u vezi. Uz singl, objavljen je i eteričan muzički video koji krase kadrovi prirode snimljeni u Sloveniji.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Jako sam ponosna na ovaj singl. Pesma donosi himničnu atmosferu i u pitanju je plesna balada koja će se svakako izdvojiti na mom narednom albumu. Pisala sam je sa svojim dugogodišnjim saradnicima i nadam se da će se ljudi povezati sa osećajem frustriranosti i izolacije u ljubavi, ali da će na kraju poželeti da nastave da plešu uprkos patnji“, ispričala je Becky Hill o singlu kojim ujedno najavljuje i svoj predstojeći studijski album „Believe Me Now“.

Umetnica osvaja ljubitelje elektronske muzike od 2014. godine otkada je objavila mnoštvo uspešnih singlova, od kojih se posebno izdvaja globalni hit „Lose Control“ koji je slušan preko milijardu puta na muzičkim platformama. Nakon dva velika uspešna izdanja, na svom trećem studijskom albumu muzičarka obećava nove plesne himne obojene tematikom usamljenosti i izdaje, ali i drugih aspekata ljubavi. Album „Believe Me Now“ ugledaće svetlost dana 31. maja, a njegova temeljna promocija kreće već u junu, kada će pevačica sve do oktobra nastupati na letnjim festivalima, ali i sopstvenim koncertima u gradovima Engleske.

Izdanje „Outside Of Love“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/BeckyHillOutsideOfLove

Foto: Sam Neill