Tini Stoessel odgovara na kritike medija u novoj pesmi “posta”!
Tini Stoessel je skoro najavila povratak na muzičku scenu više od godinu dana nakon izdavanja albuma “Cupido” sa 5.studijskim albumom “Un Mechón de Pelo”. Prva pesma sa predstojećeg albuma je balada “pa” posvećena njenom ocu Alejandru, a sinoć je objavila i drugu numeru, “posta”, u kojoj se ona obraća svim medijima od kojih je trpela kritike koje su znatno uticale na njeno mentalno zdravlje! 

Ono što je interesantno jeste da se spot za numeru “posta” (“stvarno”, “ozbiljno”) nastavlja onamo gde se pesma “pa” završila što odaje utisak da je ceo album zaista povezan i da se svaka numera nadovezuje na prethodnu. Što se same pesme tiče, Tini u njoj govori kako je celog života ubeđivala ljude oko sebe da joj nije stalo do stvari koje se pričaju o njoj, ali da je zapravo u sebi mnogo patila.

Sami spot takođe šalje poruku obzirom na to da vidimo Tini kako se transformiše iz jednog vrlo običnog autfita u potpuno crnu kombinaciju, sa belom bundom i dugom plavom kosom i sve to čini hodajući preko mosta. Mostovi su simbol prelaska iz jedne faze u drugu, što može značiti da je i sama numera simbol “nove” Tini. Dok čekamo ceo album, odslušajte ovu pesmu i javite nam utiske!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot Youtube video