Tini Stoessel objavila novi album, “Un Mechón de Pelo”
Tini Stoessel je u februaru prošle godine izdala svoj četvrti album “Cupido”, a nakon toga nije izdavala novu muziku, već je završila svoju “TINI TOUR” turneju, pa se u jednom periodu čak i povukla sa scene. Pre par nedelja Martina je krenula da daje naznake da uskoro stiže njen novi projekat, pa je izbacila svoj peti studijski album “Un Mechón de Pelo” 11.aprila. Sami album sadrži 10 pesama koje se dotiču najrazličitijih tema, a sve ih povezuje to što one govore o svemu kroz šta je Tini prolazila prethodnih 15 godina svoje karijere.

Naime, svaka pesma na albumu “Un Mechón de Pelo”  govori o različitim trenucima Martininog života, te numere obrađuju teme mentalnog zdravlja, kritika koje dobija svakodnevno, pa čak i situacija kroz koje je njen otac prolazio kada je ona bila na početku karijere.

Sami album je poput dnevnika, vrlo intiman i ličan gde Tini priča o teškoj strani slave i javnog života. Takođe, album odaje počast njenom ocu i prikazuje ljubav i divljenje koje ona oseća prema njemu. Podsećamo, njen otac Alejandro se suočavao sa teškim zdravstvenim problemima u vreme nastanka albuma, što je i inspirisalo dobar deo numera.

“Odvojiti vreme da objavim ovaj veoma intimni projekat bilo je važno jer mi je omogućilo da izrazim sva osećanja i emocije koje sam krila u sebi. Izuzetno sam uzbuđena što ću podeliti ovaj album sa publikom. Nadam se da na neki način može da prati slušaoce kroz njihove mračne trenutke i da ih ohrabri da podele svoja osećanja kada za to dođe vreme, jer to je ono što je život i nikad nije kasno” – ističe pevačica. Kako vam se dopada novi album?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Youtube