Miranda Cosgrove o čoveku koji je uhodio: Zapalio se i ubio ispred moje kuće
Mirandu Cosgrove i dalje najbolje pamtimo iz Nickelodeonovog izdanja “iCarly” gde je glumila tinejdžerku koja sa svojim prijateljima ima emisiju na internetu. Nakon toga, ona nije imala puno zapaženih uloga, a sada se vratila u Netflixovom filmu “Mother of the Bride”, pa je prethodnih dana u centru medijske pažnje.

Pored raznih tema o kojima je govorila u intervjuima, ona se prisećala i nekih ne tako lepih trenutaka svog života – na primer, kada je 2016.godine imala vrlo traumatično iskustvo sa čovekom koji je uhodio.

Naime, kako je trenutno na Netflixu veoma poznata serija “Baby Reindeer” koja upravo priča o uhodama i takvom iskustvu koje je jedan čovek doživeo na svojoj koži, Miranda se osvrnula na incident koji se desio njoj 2016. godine. Tada se suočavala sa progoniteljem koji se čak zapalio pa upucao ispred njene kuće u Los Anđelesu, a pre toga pucao je u ženu koja je ličila na Mirandu. Glumica u tom trenutku nije bila kod kuće, ali ističe da i dalje ima barijeru kada vreme provodi tamo.

“Taj incident je jedan od razloga zašto često idem u kuću mojih roditelja. Ne osećam se veoma bezbedno u toj kući. 2 godine nakon toga nisam mogla da se vratim toj kući, onda sam ušla u vezu i moj partner je bio sa mnom pa sam bila manje uplašena. I dalje ne volim da sam tamo sama” – zaključuje glumica.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram