Kendall Jenner: Uživam u slobodnom životu bez dece
Kardashian-Jenner porodica važi za jednu od najslavnijih porodica već duži niz godina – gledaoci su imali priliku da prate Kendall, Kylie, Kim i sve ostale članove porodice maltene od njihovog detinjstva, a veliki deo ovih ljudi se već ostvario u ulozi roditelja. Kylie, Kim, Kourtney, Khloe, Rob svi već imaju svoju decu, dok jedino Kendall Jenner izostaje na toj listi. Mlada manekenka je već puno puta pričala o želji da postane mama jednog dana, međutim, ona i dalje uživa u slobodi koju ima dok nema decu!

U skorašnjem intervjuu Kendall je imala priliku da govori o svojim planovima za budućnost i tome da li planira da se ostvari u ulozi mame u skorije vreme, a ona ističe da joj je trenutno vrlo udobno u ulozi tetke: “Kada sam bila mlađa govorila sam da bih volela da imam decu do 27.godine. Sada sam već prošla te godine ali osećam se kao da sam i dalje tako mlada pa uživam u svojoj slobodi bez dece.”

Ipak, pošto je manekenka tetka čak 14 dece, ona ima želju da postane majka: “Veze sa ljudima mi mnogo znače i jedva čekam da jednog dana živim sa nekim, da imam decu i stvorim porodicu. Smatram da je sada neki prelazni period u mom životu, i mislim da se polako spremam za tridesete” – zaključuje Kendall.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram