Kako se Pete Davidson oseća nakon što se Ariana verila?
Ariana Grande i Pete Davidson raskinuli su još pre dve godine, a ako niste znali – oni su bili vereni! Ariana se skoro verila za svog sadašnjeg momka, Daltona Gomeza, o čemu smo vam pisali OVDE, a naravno da su mediji odmah želeli da čuju šta Pete misli o tome. Bilo bi čudno da se mediji nisu setili da kontaktiraju menadžere Peta Davidsona da provere kako on reaguje na celu situaciju sa veridbom, a izvori bliski njemu kažu da je on sasvim okej sa tom informacijom!

Naime, izvor blizak Petu kaže da je on srećan zbog Ariane.

“On želi svu sreću Ari i Daltonu, srećan je zbog te vesti jer je Ariana divna devojka i zaslužuje da bude voljena. Mnogo poštuje Ari. Pete Davidson zna da između njega i nje nije sve funkcionisalo kako treba, oboje su nesmetano nastavili svoje živote. Drago mu je što je srećna i želi joj sve najlepše u novom poglavlju života” – navodi dobro obavešteni izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)


“Ariana i ja smo proživeli puno lepih trenutaka zajedno, mnogo smo se voleli, ali nas je život razdvojio. Prosto je bilo tako. Ja ću uvek voleti Ari, jer znam koliko nam je nekad lepo bilo” – rekao je Pete u jednom od prethodnih intervjua.

Definitivno da Peta ne pogađa ova vest mnogo – ne znamo ni zašto bi (iako su to mnogi očekivali), jer su Ari i on raskinuli davnih dana!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram