Charli D’Amelio objavljuje novo Dunkin' piće!
Charli D’Amelio je toliko popularna, da ona zahvaljujući svojim dance videima na TikToku zarađuje milione i milione dolara, a skoro je izdala i svoju knjigu od koje će dobiti samo više prihoda! Samim tim, sve više brendova, i malih i velikih, bukvalno juri da joj plati i da sarađuje sa njom. Jedna od kompanija sa kojom Charli već duže vreme sarađuje jeste Dunkin’, lanac kafe i krofni u Americi. TikTokerka već odavno preporučuje kafe u Dunkin’-u, a već ima i prepoznatljivo piće koje nosi njeno ime-“The Charli”. Njeno prvo piće u spomenutom lancu izašlo je još u septembru, ali njeno novo piće izlazi 24.februara u Dunkin’ radnjama u Americi!

Piće koje objavljuje TikTokerka zove se “The Charli Cold Foam”, a sadržaće sastojke koje Charli najviše voli-Dunkin’ brew sa tri pumpice karamele, ali sa slatkom hladnom penom i cimet šećerom na vrhu. Uz to, neki od pomenutih sastojaka se po prvi put koriste u Dunkin’u, pa će oni biti sastavni deo i nekih starih pića koji će sada biti remake-ovani.

”Ovo je veoma dobra promena za piće koje svakodnevno pijem. Postoje dani kada želim nešto drugačije, i tada poručujem ovo. Nova slatka hladna pena je veoma dobar sastojak za mene, a cimet šećer daje ‘sparkling’ ukus i efekat koji volim”-zaključuje Charli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by charli d’amelio (@charlidamelio)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram