Nagađanja su se obistinila - snima se "Prijatelji" specijal

Glumačka ekipa jedne od najpopularnijih serija na svetu „Prijatelji“ ponovo će se okupiti kako bi snimila specijal.

„Prijatelji“ će se okupiti posle 15 godina i snimiti specijal, epizodu koja će se emitovati putem streaimng servisa HBO Max, a koji počinje s radom u maju mesecu.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer će još jednom sarađivati i obradovati svoje fanove.

Matthew Perry je na svom Instagram profilu napisao „dogodiće se” uz fotografiju glumačke ekipe iz devedesetih. Ostali glumci su potom podelili isti post.

 

View this post on Instagram

 

It’s happening….. @HBOMax @jenniferaniston @courteneycoxofficial @lisakudrow @mleblanc @_schwim_

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4) on

Ako možda ne znate serija „Prijatelji“ se prikazivala od 1994. do 2004. godine, a poslednju epizodu je gledalo 52,5 miliona ljudi u SAD-u, što znači da je bila najgledanija 2000-tih. Također, serija je kasnije privukla veliki broj mlađih gledalaca na Netflixu.

Glasine o novom okupljanju su se pojavile kada je Jennifer Aniston objavila zajedničku fotografiju na Instagramu u oktobru, a sada znamo da će se to i desiti i jedva čekamo da vidimo šta se dešava u životima junaka serije “Prijatelji”.

 

View this post on Instagram

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Da li ste vi gledali seiju „Prijatelji“? Zašto vam se dopada ova serija, javite nam se u komentarina ili na mail redakcija@superteen.rs baš nas zanima šta ćete nam reći!