Ovih dana se ne dešavaju baš lepe stvari. Većina svetski poznatih zvezda primorana je da zbog korona virusa, koji vodi u igri, otkaže svoje koncerte, pa čak i čitave turneje, a jedna od njih je Tini Stoessel. Tini je već otkazala dva poslednja koncerta i meet&greetove u Evropi, a sada je pomerila poslednji koncert na turneji čak za septembar ove godine!

Iako je poslednji koncert na početku trebao da se umesto 14., održi 28. marta, Tini se razbolela, a po povratku iz Evrope u Argentinu smeštena je u karantin gde će, na žalost, provesti 15 dana, ali i svoj rođendan. Planirano je bilo da se koncert održi kada se Tini vrati iz karantina, ali korona virus ipak ne dozvoljava da se to desi!

Organizatori i Tini su bili primorani da zbog svog zdravlja i zdravlja svih posetioca koncerta, sam koncert pomere za čak pola godine, odnosno za septembar. Kako će se koncert održati u Movistar areni, ne samo Tinin, već i svi koncerti koji su se trebali održati u skorije vreme u toj areni su pomereni.

„Zdravo. Moram da vas obavestim da je šou koji je trebalo da se održi 28. marta otkazan. Bila sam veoma uzbuđena zbog ovog koncerta, jer bi on bio kraj ove cele turneje, ali sa druge strane u potpunosti podržavam sve korake preduzete za ovu pandemiju koja vlada svetom. Odlučili smo da za koncert pronađemo novi datum u rasporedu, pa će se održati 19. septembra, nadajući se da ćemo u ovim mesecima prebroditi sve teške trenutke koje ovaj virus donosi. Šaljem vam puno ljubavi i hvala na razumevanju. Brinimo jedni o drugima.”- napisala je Tini u ovom postu.

Svima nama ne preostaje ništa drugo sem da se čuvamo ovog opakog virusa, i, kao što i Tini kaže, brinemo jedni o drugima.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram