Olivia Rodrigo promoviše vakcinaciju iz Bele kuće
Olivia Rodrigo živi san svakog tinejdžera – uz pomoć samo jednog singla stekla je svetsku slavu i sada je jedna od najpoznatijih mladih zvezda na svetu. Pored toga, ona je skoro izdala svoj debi album, a i diplomirala u srednjoj školi, što je zaista impresivno! Kako možda već i znate, u Americi se vakcinišu i veoma mladi ljudi pa čak i deca, i mlada pevačica je iskoristila svoj uticaj da promoviše vakcinaciju mladih i to direktno iz Bele kuće kod predsednika Amerike!

Naime, sve je počelo u utorak kada je predsednik Amerike, Joe Biden, postavio svoju fotografiju iz mladosti uz opis: “Znam da bi se ova mlada osoba vakcinisala, ali moramo da zaštitimo i ostale mlade ljude takođe. Ko želi da pomogne?”. Tada je Olivia odgovorila: “Ja sam za! Vidimo se sutra u Beloj kući”, a Biden joj je odgovorio: “Kladim se!”.

Odmah sutra, u sredu, Olivia je viđena kako dolazi u Belu kuću: “Olivia Rodrigo dolazi u Belu kuću sa jasnom porukom – da promoviše vakcinaciju mladih. To je najbolji način da zaštitite vas i vaše voljene osobe od opasnog COVID 19 virusa”.

Za kraj, pevačica je održala i kratak govor: “I više sam nego počastvovana što sam danas ovde da pomognem da se proširi poruka o važnosti vakcinacije mladih. Veoma je bitno da razgovarate sa vašim prijateljima i porodicom o vakcinaciji, a sada sve možete saznati na sajtu o vakcinaciji”-poručuje Olivia.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram