Ariana Grande: Zašto nisam smela da izbacim originalni spot za “Santa Tell Me”?
Ariana Grande je prva umetnica sa 14 pesama koje su premašile milijardu stream-ova na platformi Spotify, pa je tim povodom snimila epizodu “Billions Club” serije, gde je govorila o svim numerama koje su se našle na ovoj listi. Samo neke od Arianinih pesama koje su prešle ovu neverovatnu brojku su “One last time”, “Bang bang”, “Dangerous woman”, “Santa tell me”, “7 rings”, a Ari je govorila baš o “Santa tell me” i zašto joj njena produkcijska kuća nije dala da objavi spot koji je snimila za tu numeru.

Kako bi istakli pevačicin uspeh, Spotify je pored svakog priznanja za milijardu stream-ova postavio i neki predmet koji predstavlja samu pesmu dok je Ari govorila o uspomenama koje su deo svake od pomenutih pesama: “Toliko toga smo uradili u poslednjih 10 godina i zahvalna sam na ljubavi i podršci ljudi koji slušaju ove pesme. Zaista sam šokirana ovim priznanjima” – iskreno priča ona.

U jednom trenutku ona je pričala o pesmi “Santa tell me” pa je otkrila kako joj nije bilo dozvoljeno da objavi spot koji je ona želela za tu numeru: “Objavili smo alternativni a ne originalni spot za “Santa tell me” zato što sam u prvobitnom videu bila u čudnom božićnom vešu i udarala sam Deda Mraza! Mislila sam da je to prava atmosfera za tu pesmu, ali moja produkcijska kuća rekla je da to ne možemo objaviti. Sada mi je drago zbog toga, a tada sam ostala zatečena jer mi nisu dali da izbacim takav spot” – otkrila je Ariana.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram