Da li ste znali ove zanimljive činjenice o seriji “ICarly”?
Kao što smo to radili i prošle godine, odlučili smo da vam opet pišemo zanimljive činjenice o vašim omiljenim zvezdama, serijama, filmovima i slično. Skoro smo pisali činjenice o popularnoj Nickelodeon seriji “Victorious”, a sada ćemo uraditi isto za još jednu oplarnu Nickelodeon seriju – u pitanju je serija “ICarly”!

Umalo su Carly i Sam dobile drugačija imena

Verovatno ne bi mogli da zamislimo da se glavne junakinje ove serije, Carly i Sam, zovu drugačije, ali zapravo njih dve su trebale da se zovu Sam i Kira. Kako vam se čine ova imena?

Serija nije snimana u Sijetlu

Kada pitate bilo kog “ICarly” fana gde je snimana ta teen serija, svi će vam reći da Sam, Carly, Freddie i ostala ekipa žive u Sijetlu, te da je tamo serija i snimljena. Međutim, to nije tako. Serija je snimljena u jednom studiju u Holivudu u Kaliforniji.

Klipovi fanova u emisiji bili su stvarni

Sigurno da pamtite da su Carly i Sam u većini epizoda svoje “ICarly” emisije objavljivale fan videe koje im stižu od raznih fanova. Iako su mnogi mislili da su ti klipovi namešteni, zapravo nisu. To su stvarni klipovi fandoma koji je u tom trenutku pratio seriju!

Jennette McCurdy je mrzela hranu koju je morala da jede u seriji

Iako se posao glumaca čini idealnim, zapravo to nije, jer često morate da radite stvari koje ne volite i tome slično. Takva situacija desila se i Jennette McCurdy, koja je tumačila ulogu Sam u seriji. Ona kaže da hranu poput pite i šunke koju je morala da jede nikako ne voli, pa joj se desilo da nekad povraća od iste!

Da li znate još neke činjenice o ovoj teen seriji? Ako znate, pišite nam na Instagram – @superteen.rs ili na mail redakcija@superteen.rs 

 

 

Autor: Arijana Đokić
Foto: Promo